Introducere

Acești Termeni și condiții se aplică acestui site web și tranzacțiilor legate de serviciile noastre. Este posibil să ai în continuare obligații ce decurg din contracte suplimentare legate de relația ta cu mine sau de orice produse sau servicii pe care le primești de la mine. În cazul în care orice prevederi ale unor contracte suplimentare intră în conflict cu prevederile acestor Termeni, prevederile acestor contracte suplimentare vor prevala.

Informaţii privind compania

Psihologic.ro este denumirea comercială a Mihai Ingrid – Cabinet Individual de Psihologie, persoană fizică independentă cu sediul în București, sector 4, Șos. Giurgiului 72-86, bl. B, având CIF 40768050, număr de telefon +40741361400, e-mail cabinet[at]psihologic.ro, numită în continuare „site-ul”, „cabinetul”, „psihologic.ro”.

Cu titlu de obligativitate

Prin înregistrarea, accesarea sau utilizarea în alt mod a acestui site, ești de acord cu respectarea acestor Termeni și condiții stabiliți mai jos. Simpla utilizare a acestui site implică cunoașterea și acceptarea acestor Termeni și condiții. În unele cazuri particulare, este posibil să îți cer acordul explicit.

Comunicare electronică

Prin utilizarea acestui site sau comunicarea cu mine prin mijloace electronice, iei la cunoștință și ești de acord cu faptul că putem comunica electronic cu tine pe site sau prin trimiterea unui e-mail către tine și ești de acord ca toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care ți le transmitem în mod electronic să îndeplinească orice cerință legală, inclusiv, dar fără a se limita la cerința ca astfel de comunicări să fie în scris.

Proprietate intelectuală

Mihai Ingrid – Cabinet Individual de Psihologie și licențiatorii/ partenerii noștri deținem și controlăm toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală din site și datele, informațiile și alte resurse afișate de sau accesibile pe site.

Toate drepturile sunt rezervate.

Cu excepția cazului în care un conținut specific impune altfel, nu ți se acordă o licență sau orice alt drept în baza drepturilor de autor, a mărcii comerciale, a brevetelor sau a altor drepturi de proprietate intelectuală. Acest lucru înseamnă că nu vei utiliza, copia, reproduce, reda, afișa, distribui, îngloba în orice mediu electronic, modifica, inversa, decompila, transfera, descărca, transmite, monetiza, vinde, comercializa sau promova orice resurse de pe acest site web sub orice formă, fără permisiunea mea scrisă exprimată în prealabil, cu excepția și numai în măsura în care se stipulează altfel în reglementările legale obligatorii (cum ar fi dreptul de a cita).

Accesarea serviciilor de psihoterapie

Serviciile de psihoterapie disponibile pe site-ul https://psihologic.ro sunt adresate doar persoanelor adulte (peste 18 ani).

Realizarea și confirmarea unei programări se face de pe pagina https://psihologic.ro/programare, folosind formularul de contact. Aceasta va fi achitată cu contravaloarea unei ședințe în funcție de tipul ales (terapie individuală sau de cuplu). La momentul finalizării programării vei fi redirecționat către procesatorul de plăți online NETOPIA Payments.

Confirmarea programării va fi realizată doar dacă ședința este achitată în avans.

În cazul în care plata nu poate fi confirmată, din diferite motive care țin de client (informații personale sau bancare incorecte, refuzarea tranzacției de către bancă sau procesatorul de plăți utilizat etc.), programarea va fi anulată, iar intervalul orar ales nu va fi rezervat.

Îmi rezerv dreptul de a limita perioada de timp și numărul de ședințe care pot fi achiziționate în avans, pentru a evita neplăceri pentru ambele părți implicate în procesul terapeutic. Se pot face programări doar pentru 30 de zile în avans și nu mai mult de o ședință pe săptămână. În situațiile excepționale, dacă vom cădea de comun acord, voi face o singură programare suplimentară în aceeași săptămână cu ședința rezervată de tine.

Informaţii privind plata

Plata pentru serviciile achiziționate pe website-ul https://psihologic.ro se poate face prin card bancar. Serviciul de plată cu cardul este oferit de procesatorul de plăți online NETOPIA Payments. Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzacție. La finalizarea comenzii vei fi redirecționat către platforma securizată NETOPIA Payments, unde va trebui să introduci următoarele date: numărul cardului, data de expirare, codul de securitate al cardului (ultimele trei cifre de pe spatele cardului). Sunt acceptate cardurile VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.

Plățile se fac în RON, la valoarea afișată în RON, indiferent de metoda de plată.

Înainte de ședința de psihoterapie online

După plata și confirmarea ședinței, la adresa de e-mail din formular va fi trimis un link de google Meet.

Înainte de ședință, clientul se asigură că are pregătite următoarele:

  • un dispozitiv (computer, tabletă, smartphone) cu care se poate conecta la link-ul trimis;
  • acces la dispozitive audio-video (căști, microfon, cameră video);
  • acces la internet;
  • posibilitatea de a discuta neîntrerupt, în liniște, timp de 50 de minute.

Politica de anulare și returnare

Îți poți exercita dreptul la reziliere a contractului cu 24 de ore înainte de ședința programată, fără niciun cost suplimentar, contractul considerându-se încetat de drept la anularea comenzii.

Pentru a face asta, anularea va trebui anunțată fie prin e-mail la adresa cabinet [at] psihologic.ro, fie utilizând formularul de contact disponibil pe pagina https://psihologic.ro/contact, fie printr-un mesaj pe WhatsApp la numărul +40741361400.

Dacă ședința este anulată cu mai puțin de 24 de ore înainte de ședința programată, îmi rezerv dreptul de a nu restitui suma achitată pentru serviciul programat.

În cazul în care există probleme tehnice din partea mea (pană de curent, conexiune la internet indisponibilă etc.) sau dacă, din diferite motive, nu mă conectez la ședință, suma achitată va fi restituită sau programarea va fi mutată la o dată ulterioară, stabilită de comun acord.

În cazul plăților efectuate prin platforma securizată NETOPIA Payments, returnarea sumei achitate se va face prin aceeași metodă de plată folosită la realizarea programării.

Informaţii privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate