Psihoterapie online

Terapia online face serviciile de sănătate mentală mai accesibile, fără a-ți face griji legate de trafic sau că te afli în străinătate.

Care sunt pașii pentru a te programa online?

Alege tipul de terapie care te interesează: psihoterapie individuală sau psihoterapie de cuplu

Dacă vrei să discutăm înainte de a face o programare, lasă-mi un mesaj pe WhatsApp și voi răspunde în cel mai scurt timp

Accesează formularul de pe această pagină și alege ora la care vrei să programezi ședința

După achitarea programării, vei primi automat pe e-mail link-ul de Google Meet, unde vom ține ședința. Asigură-te că ai furnizat o adresă de e-mail validă și că ai verificat în folderul de Spam

În ziua programării, asigură-te că ai acces la internet, iar dispozitivul audio-video funcționează optim

Înaintea ședinței, reflectează la ceea ce vrei să discutăm pentru respectiva sesiune

Sunt rezultatele diferite față de terapia tradițională?

Terapia online este extrem de utilă pentru cei din alte orașe sau din diaspora, pentru început, care nu au acces la terapeuți români sau timpul de așteptare este lung; petrec mult timp în trafic; au dificultăți în adaptarea programului pentru a integra ședințe; au copil mic și programul este imprevizibil șamd. De asemenea, poate reduce semnificativ orice stigmatizare resimțită de oameni dacă sunt văzuți într-un cabinet de psihologie sau trebuie să spună cuiva unde lipsesc câteva ore.

Calitatea relației terapeutice și eficiența procesului terapeutic nu este influențată de mediul (online sau fizic) în care au loc ședințele.

Terapia online este adaptată la nevoile tale. Ședințele pot avea loc complet online sau pot fi intercalate cu întâlniri în persoană, în cabinet. În funcție de nevoile tale, vom ajusta modul în care sunt planificate și desfășurate întâlnirile noastre.

Trimite-mi un mesaj

Vrei să afli mai multe sau să ne întâlnim pentru o primă ședință? Poți face direct o programare sau îmi poți trimite un mesaj.